بازدید استاندار خراسان‌‌شمالی از روند برپایی آزمون استخدامی شهرداری‌ها

۱۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۲ کد : ۷۲۱۰۴ اخبار ویژه عمومی دانشگاه آموزش
استاندار خراسان‌‌شمالی و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از روند برپایی آزمون استخدامی شهرداری ها در بجنورد بازدید کردند.
بازدید استاندار خراسان‌‌شمالی از روند برپایی آزمون استخدامی شهرداری‌ها

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان‌‌شمالی، مهسا پرنیان، رییس جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی اظهار کرد: طی صبح امروز ۱۰ خردادماه سال جاری آزمون استخدامی شهرداری‌ها توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی در بجنورد برپا شد.

وی با اشاره به حضور ۱۲۷۳ داوطلب در این آزمون، ادامه داد: ۵۵۸ نفر از این داوطلبان خواهران بودند که در دانشکده دارالفنون و ۷۱۵ نفر از برادران نیز در مرکز جهاددانشگاهی به رقابت در این مهم پرداختند.

پرنیان یادآورشد: داوطلبان تمامی اخبار مربوطه و اطلاعیه‌های اعلام نتایج را از مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس hrtc.ir پیگیری کنند.

وی تصریح کرد: امروز محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان‌‌شمالی، مرتضی بهزادفر، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان از روند برپایی آزمون بازدید کرده و از نزدیک در جریان امور قرار گرفتند.

کلید واژه ها: آزمون جهاددانشگاهی مرکز خراسان خراسان شمالی شمالی داوطلبان