دعوت جهاددانشگاهی از مردم برای حضور در پای صندوق‌های رای

در بیانیه‌ی جهاددانشگاهی ضمن دعوت از مردم برای حضور در پای صندوق‌های رای، تاکید شده است: در واقع امروز و در شرایط حساس کنونی مراقبت از عزت و آبروی ملی با مشارکت بالای مردم عزیز ایران اسلامی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری تجلی می‌یابد و این حضور پرشور می‌تواند در معادلات پیچیده‌ی بین‌المللی پیام روشنی را به جهان مخابره کرده و موجب سرافرازی جمهوری اسلامی شود.

جهاددانشگاهی از هیچ نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کند

رییس جهاددانشگاهی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر حمایت این نهاد از یکی از نامزدهای ریاست جمهوری در رسانه ملی و برخی خبر گزاری ها و گروه های مجازی، تاکید کرد: جهاددانشگاهی از هیچ نامزدی در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حمایت نمی‌کند.

پیام تسلیت جهاددانشگاهی در پی شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان

جهاددانشگاهی در پیامی شهادتِ خادمانِ ملت و در صدر آنان رئیس‌جمهور مردمی و مغتنم را در حادثه‌یِ دردناکِ سانحه‌ی هوایی به ساحتِ مقدسِ امامِ زمان (عج)، فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، خانواده شهدا و تمامی مردم ایران تسلیت گفت.

ادامه مطلب
پیام رییس جهاددانشگاهی به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی/ تاکید بر نقش موثر این گروه در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»

رییس جهاددانشگاهی در پیامی به مناسبت فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت ماه، روز ارتباطات و روابط‌عمومی، ضمن تبریک این روز به‌تمامی فعالان این عرصه تاکید کرد: اهمیت فعالیت روابط‌عمومی‌ها در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» دوچندان شده است، به‌گونه‌ای که آنها می‌توانند با به‌کارگیری ابزارها و فناوری‌های نوین، به آگاهی‌بخشی، تشویق و ترغیب مردم به مشارکت در جهش تولیدو ...بپردازند که امیدوارم در این راستا، جهادگران عرصه روابط‌عمومی جهاددانشگاهی نیز بتوانند با تعهد و تلاش مضاعف، گام‌های مؤثری در تحقق شعار امسال بردارند.

دوازدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در خراسان‌شمالی پایان یافت

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان شمالی از پایان یافتن دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویان ایران در مرحله استانی خبر داد و گفت: این مسابقات، با قهرمانی تیم دانشگاه علوم پزشکی اسفراین به پایان رسید.

ادامه مطلب
تجلیل از دانشجوی شهید سید مصیب لنگری در قالب طرح ملی "یاد یار"

در دیداری در قالب طرح ملی یاد یار، با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان شمالی و امام جمعه موقت بجنورد، رئیس دانشگاه جامع پیام نور استان، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی و تنی چند از مسئولان، دانشجویان و دانشگاهیان استان، از خانواده شهید سید مصیب لنگری تجلیل شد.

آغاز غربالگری رایگان سرطان بانوان در بجنورد از امروز
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان شمالی خبر داد:

آغاز غربالگری رایگان سرطان بانوان در بجنورد از امروز

رئیس جهاد دانشگاهی واحد خراسان شمالی از آغاز اجرای طرح غربالگری سرطان بانوان از امروز به‌صورت رایگان در مرکز استانی شبکه ملی پیشگیری، کنترل و درمان سرطان بانوان در استان خبر داد.