ارزیابی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی امور مالیاتی خراسان‌شمالی توسط جهاددانشگاهی

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۶ کد : ۶۴۱۰۳ اخبار ویژه عمومی آموزش
ارزیابی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی امور مالیاتی که توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار شد، در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی، با توجه به برپایی دهمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی استان طی خرداد ماه سال 1402، هم اکنون ارزیابی پذیرفته‌شدگان این آزمون انجام می‌شود.
۷۰ نفر از پذیرفته‌شدگان در آزمون استخدامی در استان خراسان شمالی توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.
ارزیابی پذیرفته‌شدگان توسط کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی خراسان شمالی و با حضور نمایندگان این کانون از تهران در استان در حال انجام است و تا دهم آبان ماه جاری ادامه خواهد یافت.