رقابت بیش از هزار نفر در آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خراسان‌شمالی

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۶۳۶۰۰ اخبار ویژه فرهنگی عمومی دانشگاه پژوهش آموزش
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان‌شمالی از برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توسط این نهاد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی، مهسا پرنیان با اشاره به ثبت‌نام 1017داوطلب در استان خراسان‌شمالی، ادامه داد: از این تعداد 717 نفر زن و 306 نفر مرد هستند.

وی گفت: آزمون مذکور صبح روز جمعه 28 مهرماه جاری همزمان با سراسر کشور توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: محل برگزاری این آزمون در مرکز استان خراسان شمالی و در دانشگاه بجنورد خواهد بود.

پرنیان با بیان اینکه کارت ورود به جلسه آزمون از روز سه‌شنبه، 25 مهرماه 1402 برای مشاهده و پرینت بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهیبه آدرس hrtc.ir قرار گرفته است، افزود: داوطلبان تمامی اخبار مربوطه و اطلاعیه‌های پیرامون این موضوع را از سایت مذکور یگیری نمایند.

کلید واژه ها: خراسان شمالی آزمون استخدامی بجنورد دانشگاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی