برگزاری آزمون پروانه داوری، میانجیگری و شورای حل اختلاف توسط جهاددانشگاهی در خراسان شمالی

۰۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۲ کد : ۴۰۷۶۹ اخبار ویژه عمومی آموزش
آزمون پروانه داوری، میانجیگری و جذب نیروی افتخاری شورای حل اختلاف توسط جهاد دانشگاهی در خراسان شمالی برگزار شد.
برگزاری آزمون پروانه داوری، میانجیگری و شورای حل اختلاف  توسط جهاددانشگاهی در خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، محسن رحمانی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان شمالی در این خصوص گفت: مجموع داوطلبان این آزمون ۵۳۰ نفر شامل،  ۳۳۶ نفر زن و ۱۹۴ نفر مرد بودند، که امروز یکم بهمن ماه 1400 در این آزمون به رقابت پرداختند.
وی افزود: آزمون استخدامی در دو حوزه امتحانی خواهران و برادران در جهاددانشگاهی خراسان شمالی برگزار شد.
وی همچنین اظهار کرد: با مجوز رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اعلام بلامانع بودن برگزاری، این آزمون به‌صورت همزمان در سطح کشور برگزار شد.
رحمانی ادامه داد: قبل از ورود به جلسه و حین برگزاری آزمون، استفاده از ماسک برای همه داوطلبان الزامی بود و همه داوطلبان با رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک در سر جلسه حاضر شدند.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان شمالی گفت: تکمیل فرم خوداظهاری قبل از صدور کارت ورود به جلسه، رعایت فاصله مناسب صندلی‌ها، گندزدایی سالن‌ها یک روز قبل از برگزاری آزمون و استفاده از پد الکی برای ضدعفونی‌کردن انگشت، از جمله تمهیدات در نظر گرفته‌شده برای برگزاری این آزمون بود.
رحمانی ادامه داد: این آزمون به‌صورت هم‌زمان در برخی مراکز استان‌ها برگزار شد.
وی افزود: نتایج این آزمون، از طریق سامانه‌ی hrtc.ir به داوطلبان اعلام خواهد شد.