برگزاری آزمون استخدامی نهضت سوادآموزی، مدرسان قرآنی و طرح امین توسط جهاددانشگاهی درخراسان شمالی

۰۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۱ کد : ۳۳۸۰۳ اخبار ویژه عمومی آموزش
رییس جهاددانشگاهی خراسان شمالی از برگزاری آزمون استخدامی نهضت سوادآموزی، مدرسان طرح امین و مدرسین قرآنی توسط این نهاد در استان خبر داد.

به گزارش روابط  عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، مهندس محسن رحمانی، روز جمعه، یکم مرداد ماه ۱۴۰۰ در حاشیه بازدید از این آزمون اظهار کرد: ۳۰۳ نفر در این آزمون ثبت نام کردند که ۲۷۳ نفر واجد شرایط شامل ۵۹ نفر آقا و ۲۱۴ نفر خانم بودند که از این تعداد ۲۷۱ نفر در آزمون حاضر شده اند.
رحمانی گفت: با مجوز رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اعلام بلامانع بودن برگزاری، این آزمون به‌صورت هم‌زمان در سطح کشور برگزار شد.
وی ادامه داد: قبل از ورود به جلسه و حین برگزاری آزمون، استفاده از ماسک برای همه داوطلبان الزامی بود و همه داوطلبان با رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک در جلسه آزمون حاضر شدند.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان شمالی گفت: تکمیل فرم خوداظهاری قبل از صدور کارت ورود به جلسه، رعایت فاصله مناسب صندلی‌ها، گندزدایی سالن‌ها یک روز قبل از برگزاری آزمون و استفاده از محلول ضدعفونی‌، از جمله تمهیدات در نظر گرفته‌شده برای برگزاری این آزمون بود.