پذیرش مرحله تکمیل ظرفیت در ۱۱ کدرشته در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۶۹۰۱ عمومی دانشگاه
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خراسان شمالی از پذیرش مرحله تکمیل ظرفیت در دوره‌های کاردانی و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) مهرماه سال ۱۳۹۹ این مرکز در بهمن ماه سال جاری در ۱۱ کد رشته خبر داد.
پذیرش مرحله تکمیل ظرفیت در ۱۱ کدرشته در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، علیرضا شاکری، با اشاره به اینکه پذیرش مرحله تکمیل ظرفیت در دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی مهرماه سال ۱۳۹۹ در بهمن‌ماه خواهد بود، افزود: علاقه مندان به تحصیل در رشته‌های تحصیلی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد (اعم از داوطلبانی که در پذیرش مهرماه ثبت‌نام کردند و یا نکردند) می‌رساند، براساس مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو وزارت متبوع مقرر شد با توجه به عدم تکمیل ظرفیت پذیرش برخی از رشته‌های تحصیلی در پذیرش دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی مهرماه سال ۱۳۹۹، «تکمیل ظرفیت» پذیرش دوره‌های مذکور در بهمن‌ماه صورت پذیرد.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خراسان شمالی در خصوص عنوان کد رشته‌های کاردانی، بیان کرد: کاردانی حرفه ای حقوق ثبتی، کاردانی فنی نرم افزاربرنامه سازی کامپیوتر، کاردانی حرفه ای امور فرهنگی و کاردانی فنی فناوری اطلاعات_ اینترنت و شبکه های گسترده، کد رشته های پذیرش در مقطع کاردانی است.
وی با اشاره به پذیرش در مقطع کارشناسی، اظهار کرد: کارشناس حرفه ای حقوق ثبتی و مهندسی فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات، کد رشته های پذیرش در مقطع کارشناسی این دانشگاه هستند.
وی گفت: متقاضیان می‌توانند در مقطع کاردانی از روز سه‌شنبه مورخ ۱۶ دی‌ماه لغایت دوشنبه مورخ ۲۲ دی‌ماه و در مقطع کارشناسی از روز چهارشنبه مورخ ۱۷ دی‌ماه لغایت سه‌شنبه مورخ ۲۳ دی‌ماه سالجاری با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org  از رشته‌محل‌های پذیرنده دانشجو در این مرحله اطلاع حاصل کرده و برای ثبت‌نام به جهاد دانشگاهی خراسان شمالی مراجعه نمایند.
وی در پایان بیان کرد: علاقه مندان می‌توانند در هشت کد رشته در مقطع کاردانی و سه کد رشته در مقطع کارشناسی ثبت نام خود را تکمیل کنند.