انعقاد توافق‌نامه همکاری جهاددانشگاهی خراسان شمالی و مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین

۲۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۹ کد : ۲۳۸۴۹ اخبار ویژه فرهنگی عمومی آموزش
توافق‌نامه همکاری جهاددانشگاهی خراسان شمالی و مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، با توجه به اهمیت و ضرورت توسعه منابع انسانی، ارتقاء سطح دانش نیروی انسانی و کیفی نمودن برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و گسترش همکاری‌های تخصصی و اجرایی، این توافق‌نامه به امضای مهندس محسن رحمانی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان شمالی و  دکتر مصطفی حیدری، رئیس دانشکده فنی و مهندسی  اسفراین رسیده است.
موضوع این تفاهم نامه استفاده مطلوب از توانایی ها، امکانات علمی، تخصصی، آزمایشگاهی و کارگاهی طرفین جهت انجام موضوعات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی- اجتماعی ویژه دانشجویان، اساتید، کارکنان، خانواده کارکنان و عموم شهروندان ذکر شده است.
تأمین امکانات و منابع مورد نیاز برای تحقق اهداف توافق نامه و گسترش همکاری‌های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی- اجتماعی و توسعه فناوری و تخصصی، ایجاد ارتباط با سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی و غیردولتی،شرکت‌ها وکارخانه‌ها، اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور اجرای فعالیت‌ها،     ایجاد شرایط لازم برای فعالیت و مشارکت در طرح‌های تخصصی و توسعه فناوری ، شناسایی نیازها و تقاضاها که امکان انجام آن با مشارکت و توانمندی طرفین وجود دارد، از  دیگر موضوعات این توافق نامه است.
برگزاری دوره‌های آموزشی عمومی و تخصصی و مورد نیاز اعضای هیئت علمی، کارکنان، دانشجوبان و خانواده کارکنان، تعامل و همکاری جهت توسعه فعالیت‌های فرهنگی از جمله خبرگزاری‌های ایسنا، ایکنا و مرکز افکارسنجی ایسپا، تعامل جهت توسعه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی با استفاده از ظرفیت های جهاددانشگاهی در استان و کشور  از دیگر مفاد این توافقنامه است.
 بنا به این گزارش طی این توافقنامه، دفتر جهاددانشگاهی در مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین مستقر شده است.