جذب نیرو در نیروگاه های شیروان و قائن با همکاری مرکز آزمون جهاددانشگاهی

۰۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۳ کد : ۲۳۰۷۶ عمومی آموزش
شرکت خدمات پشتیبانی فیروزگل صدیق با همکاری مرکز آزمون جهاددانشگاهی، نیرو جذب می کند.
جذب نیرو در نیروگاه های شیروان و قائن با همکاری مرکز آزمون جهاددانشگاهی

شرکت خدمات پشتیبانی فیروزگل صدیق جهت تکمیل نیروی انسانی خود در نیروگاه‌های شیروان و قائن از طریق آزمون، مصاحبه فنی و گزینش، طب صنعتی و ‌آزمون توانایی جسمانی، به صورت قرارداد معین موقت طبق ضوابط قانون کار و تامین اجتماعی از طریق جذب نیرو در رشته‌های ذیل دعوت به همکاری می‌نماید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، تکنسین و خدمات ایمنی و حفاظت کار، تکنسین و خدمات برق، تکنسین و خدمات شیمی، تکنسین و خدمات نیروگاه از گرایش های این آزمون استخدامی است.

شرایط احراز شغل برای جذب نیرو در این آزمون داشتن حداقل مدرک دیپلم، جنسیت مرد، دارابودن حداکثر ۲۸ سال سن و  بومی بودن در یکی از استان‌های خراسان شمالی، جنوبی یا رضوی است.

مهلت ثبت نام در این آزمون تا ۹ مهرماه ۹۹، زمان برگزاری آزمون جمعه دوم آبان ۹۹ خواهد بود و افراد با مراجعه به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir دفترچه و اطلاعات تکمیلی را دریافت کنند.