برگزاری مسابقه خاطره‌نویسی در خراسان شمالی با همکاری جهاددانشگاهی و هلال‌احمر خراسان شمالی

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۱ کد : ۱۸۰۲۴ فرهنگی
مسابقه خاطره‌نویسی ویژه امدادگران و داوطلبان جمعیت هلال احمر با همکاری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان شمالی و جمعیت هلال احمر استان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه، می‌توانند خاطرات تلخ و شیرین خود را در روزهایی که در کنار جمعیت هلال‌احمر بوده‌اند، ارسال نمایند.
بخش ویژه این مسابقه نیز مربوط  به خاطرات تلخ و شیرین امدادگران هلال احمر در مقابله با بیماری کرونا است.
از نفرات برگزیده این مسابقه با هدای جایزه تقدیر خواهد شد همچنین برگزیده مسابقه به‌عنوان خبرنگار افتخاری خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا دعوت به همکاری می‌شود و آثار برگزیدگان در این رسانه‌ها منتشر خواهد شد.
علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را حداکثر تا ۳۱ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ به آدرس تلگرامی @Nkh_jahad_daneshgahi ارسال نمایند.