انتصاب سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان شمالی

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۲ کد : ۱۷۷۶۲ فرهنگی
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان شمالی در حکمی "الهام آزادزاده" را به‌عنوان سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان منصوب کرد.
انتصاب سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، در حکمی که از سوی مهندس محسن رحمانی، سرپرست واحد صادر شده، آمده است:
با عنایت به تخصص، تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی و با قدردانی از تلاش‌های باارزشی که در مدت خدمت خود داشته‌اید، به عنوان "سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان شمالی" منصوب می‌شوید.
ضروری است با سرلوحه قراردادن راهبرد تفکر، توکل و تلاش در انجام امور محوله و با سازماندهی متفکرانه و هوشمندانه تمام امکانات و منابع در اختیار به همراه برنامه‌ریزی اصولی و هدفمند نسبت به انجام وظایفی که به عهده گرفته‌اید مجدانه کوشش نمایید.
به گزارش ایسنا، الهام آزادزاده، مدیریت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، سردبیری خبرگزاری ایسنا و خبرگزاری قرآنی ایکنا، مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل واحد و تدریس در دانشگاه را در کارنامه کاری خود دارد.
آبان ماه 98