برگزاری آزمون فراگیر استخدامی توسط جهاددانشگاهی در خراسان شمالی

۰۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۶ کد : ۸۲۰۰ دانشگاه
رئیس جهاد دانشگاهی واحد خراسان شمالی گفت: آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی با رقابت بیش از چهار هزار در استان همزمان با سراسر کشور برگزار شد. به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان، دکتر رضا شاهین فر اظهار کرد: این آزمون در سه شهرستان خراسان شمالی در چهار حوزه امتحانی برگزار شد.

وی افزود: سهمیه استان از استخدامی دستگاه های اجرایی 83 نفر و برای 13 دستگاه اجرایی است.

شاهین فر ادامه داد: از چهار هزار و 147 نفر شرکت کننده در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی، دو هزار و 68 داوطلب مرد و دو هزار و 79 داوطلب زن در این آزمون شرکت کرده اند.

به گفته وی 54 درصد شرکت کنندگان در آزمون مرد و 46 درصد زن هستند.

این مقام مسئول افزود: این آزمون در سه محل آزمون بجنورد، اسفراین و شیروان، هر یک در دو حوزه خواهران و برادران برگزار شد.

گفتنی است ولی الله حیاتی معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان شمالی، حسن پارسی پور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و فرجی معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از حوزه های آزمونی بازدید کردند‌.

در شهرستان اسفراین نیز هادی قوامی، نماینده مجلس و بدری فریمان معاون فرماندار از حوزه های آزمونی بازدید کردند.