نقش جهاددانشگاهی در نظام اسلامی همواره سازنده بوده است

۱۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۴ کد : ۷۴۴۸۵ اخبار ویژه فرهنگی عمومی دانشگاه
نماینده مردم بجنورد گفت: جهاددانشگاهی به عنوان مولود انقلاب همواره در نظام اسلامی نقش سازنده‌ای داشته است.
نقش جهاددانشگاهی در نظام اسلامی همواره سازنده بوده است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی، سید محمد پاکمهر نماینده مردم بجنورد، گرمه جاجرم مانه و سملقان و رازوجرگلان در مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی با بیان اینکه رسالت این نهاد در اصلاح و تکمیل نیازها و ضرورت‌های کشور اعم از خطوط تولیدی، خودکفایی و خوداتکایی، قطع وابستگی و تامین مواد اولیه حائز اهمیت است، گفت: جهاددانشگاهی به عنوان مولود انقلاب همواره در نظام اسلامی نقش سازنده‌ای داشته است.

وی با اشاره به نقش و کارکرد ویژه جهاد دانشگاهی به عنوان پیشقراول فعالیت‌های دانش بنیان در کشور که از بدو پیروزی انقلاب اسلامی و قبل از شکل گیری بسیاری از نهادهای امروزی این حوزه، دغدغه فعالیت‌های دانش بنیان را داشته است، افزود: تنوع و گستردگی حوزه فعالیت این نهاد سبب شده که در تمامی بخش‌ها و پیشرفت‌ها، جای پایی از تلاش‌های متخصصان و دانشمندان جهاددانشگاهی به وضوح دیده شود.

پاکمهر ادامه داد: جهاددانشگاهی با استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، مرکز پژوهش‌های مجلس، بازوهای علمی و پژوهشی وزارتخانه‌ها و دیگر نهادهای علمی کشور به سمت فعال کردن هرچه بیشتر این ظرفیت‌ها حرکت کند و در راستای حل عمده مسائل کشور قدم بردارد.

وی تصریح کرد: امیدواریم جهاددانشگاهی دریچه اصلی رسوخ علم و فناوری به حوزه های مختلف باشد و فعالیت‌های این مجموعه کاربردی براساس نظام مسائل کشور انجام شود تا جایگاه جهاددانشگاهی در مسیر توسعه کشور به رسمیت شناخته شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی کشور فعالیت اسلامی حوزه علمی