تقدیر از روابط عمومی واحد توسط رییس جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۴ کد : ۷۱۹۳۷ اخبار ویژه فرهنگی عمومی دانشگاه
رییس جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی طی نشستی از روابط عمومی واحد تقدیر کرد.
تقدیر از روابط عمومی واحد توسط رییس جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، مهسا پرنیان در نشستی به منظور تقدیر از فعالیت های روابط عمومی واحد اظهار کرد: روابط عمومی قلب تپنده هر دستگاهی است بنابراین ایستایی روابط عمومی حاکی از رکود سازمان بوده و پویایی روابط‌ عمومی‌ نیز نشان‌دهنده نشاط، حیات مستمر و دینامیک مجموعه است.

وی افزود: امروز روابط عمومی‌ها جایگاه مهمی در دستگاه‌ها دارند که می‌توانند علاوه بر پیش‌بینی چالش‌های فراسو، موفقیت و کامیابی دستگاه‌ها را روشن و شفاف به تصویر بکشند.

پرنیان با اشاره به اینکه، امروزه روابط عمومی صرفا به معنای کانون خبری نیست، ادامه داد: روابط عمومی در دنیا به نهادی هوشمند مبدل شده، به این مفهوم که مواردی که از روابط عمومی‌ها در حوزه نشر اخبار و انتقال رخدادها انتظار داریم، بحث واکاوی، آنالیز و تحلیل است.

آرزو یزدانی، مسئول روابط عمومی واحد نیز در این نشست با توجه به فعالیت های این حوزه در استان، اظهارکرد: اجرای راهبردهای مترقی با هدف اعتلای جایگاه جهاددانشگاهی در استان در اولویت امور روابط عمومی مجموعه قرار دارد.

کلید واژه ها: روابط روابط عمومی عمومی مجموعه فعالیت جایگاه دستگاه