حضور دو تیم از خراسان‌شمالی در مرحله کشوری مسابقات ملی مناظره جهاددانشگاهی

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۱ کد : ۷۱۹۲۲ اخبار ویژه فرهنگی دانشگاه
دو تیم از دانشجویان خراسان شمالی در مرحله کشوری دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران شرکت می‌کنند.
حضور دو تیم از خراسان‌شمالی در مرحله کشوری مسابقات ملی مناظره جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، مرحله کشوری دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران روز گذشته در دانشگاه علم و فرهنگ جهادانشگاهی با حضور ۶۴ گروه چهارنفره آغاز شده و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت که دو تیم از خراسان‌شمالی در این دوره از مسابقات حضور دارند.

تیم تسنیم از دانشگاه بجنورد و تیم علوم پزشکی از دانشکده علوم پزشکی اسفراین طی رقابت با 20 گروه در مرحله استانی موفق به کسب امتیاز لازم شده و به مرحله کشوری صعود کردند.
مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران هر ساله به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

دانشگاه علم و فرهنگ، شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، شهرداری تهران و دانشگاه‌های سراسر کشور از حامیان و مشارکت‌کنندگان این دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران هستند.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشجویان مناظره دانشجویان ملی مناظره دانشجویان مسابقات ملی مناظره دانشجویان دانشجویان ایران مسابقات دوره مسابقات مسابقات ملی مسابقات ملی مناظره