آزمون استخدامی آموزش و پرورش در خراسان‌شمالی برگزار شد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۱ کد : ۷۰۹۰۶ اخبار ویژه عمومی آموزش
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان‌شمالی از برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش توسط این نهاد خبر داد.
آزمون استخدامی  آموزش و پرورش در خراسان‌شمالی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان، مهسا پرنیان، رئیس جهاد دانشگاهی خراسان‌شمالی با اشاره به ثبت‌نام ۹۷۹۲ داوطلب در استان خراسان‌شمالی، ادامه داد: از این تعداد ۷۸۳۰ نفر خواهران و ۱۹۶۲ نفر نیز برادران هستند.

وی گفت:  آزمون مذکور صبح روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه جاری همزمان با سراسر کشور توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون سهمیه خراسان‌شمالی ۳۷۲ نفر است، اضافه کرد: این آزمون در پنج شهرستان استان شامل بجنورد، شیروان، اسفراین، جاجرم و مانه و سملقان برپا شد.

پرنیان با بیان اینکه کارت ورود به جلسه آزمون از روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت سال جاری برای مشاهده و پرینت بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس hrtc.ir قرار گرفته بود، افزود: داوطلبان تمامی اخبار مربوطه و اطلاعیه‌های پیرامون این موضوع را از سایت مذکور پیگیری نمایند.

کلید واژه ها: آزمون شمالی خراسان شمالی جهاددانشگاهی استان نفر خراسان