رقابت ۱۲۰۵ نفر در آزمون استخدامی تامین اجتماعی در خراسان‌شمالی

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۹ کد : ۷۰۳۴۹ اخبار ویژه عمومی دانشگاه آموزش
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان‌شمالی از برگزاری آزمون استخدامی تامین اجتماعی توسط این نهاد خبر داد.
رقابت ۱۲۰۵ نفر در آزمون استخدامی تامین اجتماعی در خراسان‌شمالی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی، مهسا پرنیان با اشاره به ثبت‌نام ۱۲۰۵ داوطلب در استان خراسان‌شمالی، ادامه داد: از این تعداد ۸۰۳ نفر  خواهران و ۴۰۲ نفر نیز برادران هستند.

وی گفت:  آزمون مذکور صبح جمعه ۳۱ فروردین ماه جاری همزمان با سراسر کشور توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار شد.

وی اضافه کرد: محل برگزاری این آزمون در مرکز استان خراسان‌شمالی مجموعه جهاددانشگاهی و دانشگاه بجنورد بود.

پرنیان با بیان اینکه کارت ورود به جلسه آزمون از روز سه‌شنبه، ۲۸ فروردین سال جاری برای مشاهده و پرینت بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس hrtc.ir قرار گرفته بود، افزود: داوطلبان تمامی اخبار مربوطه و اطلاعیه‌های پیرامون این موضوع را از سایت مذکور پیگیری نمایند.

کلید واژه ها: آزمون جهاددانشگاهی خراسان شمالی