آزمون استخدامی تامین اجتماعی در خراسان‌شمالی توسط جهاددانشگاهی برگزار شد

۲۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۲ کد : ۶۷۵۲۸ اخبار ویژه عمومی دانشگاه آموزش
آزمون استخدامی تامین اجتماعی توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی در خراسان‌شمالی برگزار شد.
آزمون استخدامی تامین اجتماعی در خراسان‌شمالی توسط جهاددانشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی، مهسا پرنیان، رئیس این نهاد در این خصوص اظهار کرد: آزمون استخدامی تامین نیروی خدماتی بخش درمان تامین اجتماعی توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی در خراسان‌شمالی برگزار شد.

وی ادامه داد: این آزمون در استان با شرکت بیش از 820 داوطلب ، جمعه 22 دی ماه سال جاری در بجنورد برگزار ‌شد.

وی با بیان اینکه 249نفر زن و 572 نفر هم مرد در این آزمون ثبت‌نام کرده‌ بودند، گفت: نتایج اولیه این آزمون پس از تصحیح الکترونیکی در مرکز آزمون جهاددانشگاهی از طریق پروفایل کاربری داوطلبان اعلام خواهد شد.

وی افزود: داوطلبان تمامی اخبار مربوطه و اطلاعیه‌های پیرامون این موضوع را از سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی کشور به آدرس hrtc.ir پیگیری نمایند.

کلید واژه ها: آزمون مرکز آزمون جهاددانشگاهی مرکز برگزار خراسان شمالی