رئیس جهاد دانشگاهی خراسان شمالی خبر داد:

آغاز غربالگری رایگان سرطان بانوان در بجنورد از امروز

۱۵ دی ۱۴۰۲ | ۲۳:۱۷ کد : ۶۷۲۸۴ اخبار ویژه عمومی پژوهش آموزش
رئیس جهاد دانشگاهی واحد خراسان شمالی از آغاز اجرای طرح غربالگری سرطان بانوان از امروز به‌صورت رایگان در مرکز استانی شبکه ملی پیشگیری، کنترل و درمان سرطان بانوان در استان خبر داد.
آغاز غربالگری رایگان سرطان بانوان در بجنورد از امروز

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، مهسا پرنیان اظهار کرد: غربالگری رایگان با حضور تیمی از پزشکان و متخصصان پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی آغاز شده است و ۱۵ و ۱۶ دی ماه ۱۴۰۲ به صورت رایگان انجام می شود.

وی یادآور شد: مرکز استانی شبکه ملی پیشگیری، کنترل و درمان سرطان بانوان در خراسان شمالی فردا، ۱۶ دی ماه جاری با حضور مسئولان استانی و ملی در استان افتتاح خواهد شد.

پرنیان اظهار کرد: شناسایی سرطان سینه در مراحل اولیه بسیار با اهمیت است، سالانه هزاران مورد ابتلا به سرطان در ایران و میلیون‌ها مورد در جهان رخ می‌دهد. در صورت تشخیص به‌موقع و به‌هنگام بیماری در مراحل اولیه کنترل و بهبود کامل آن تسهیل خواهد شد.

وی هدف از اجرای این طرح را افزایش آگاهی عمومی در زمینه راه‌های پیشگیری و علائم هشداردهنده سرطان پستان و اصلاح باورهای نادرست مردم در خصوص این نوع از سرطان بیان کرد.

وی گفت: وضعیت سلامت زنان تأثیر بسزایی بر سلامت فرزندان، خانواده و جامعه پیرامون دارد.
وی خاطرنشان کرد: این مرکز که مجهز به دستگاه‌های ماموگرافی و سونوگرافی هست پس از افتتاح به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

کلید واژه ها: سرطان سلامت کنترل ماه دی