راه‌اندازی مرکز پیشگیری و غربالگری سرطان پستان در خراسان‌شمالی به‌زودی

۱۶ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۳ کد : ۶۵۹۰۵ اخبار ویژه عمومی پژوهش
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان‌شمالی از راه‌اندازی مرکز پیشگیری و غربالگری سرطان پستان در استان در آینده نزدیک خبر داد.
راه‌اندازی مرکز پیشگیری و غربالگری سرطان پستان در خراسان‌شمالی به‌زودی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، مهسا پرنیان با اشاره به اینکه این مرکز به همت جهاددانشگاهی خراسان شمالی در حال راه‌اندازی است، افزود: برای راه‌اندازی این مرکز یک دستگاه ماموگرافی و یک دستگاه سونوگرافی اختصاص یافت که وارد استان شده است.

وی با بیان اینکه یکی از سرطان‌های شایع در میان بانوان خراسان شمالی، سرطان پستان است، گفت: راه‌اندازی این مرکز، گام مهمی برای پیشگیری از بروز و شیوع این بیماری در استان است.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان شمالی افزود: به پشتوانه پژوهشکده معتمد و سایر مراکز این نهاد در حوزه سلامت، خدمات شایانی به مردم استان ارائه خواهد شد.

پرنیان گفت: از سویی با بهره‌برداری کامل این مرکز در آینده، علاوه بر غربالگری و پیشگیری، امر درمان این بیماری نیز انجام خواهد شد که اقدام مهمی برای جلوگیری از سفر بیماران به خارج استان برای درمان و کم کردن آلام آنها و خانواده هاست.

وی ابراز امیدواری کرد که با راه‌اندازی هر چه سریعتر این مرکز، مردم استان از خدمات آن برخوردار گردند‌.

کلید واژه ها: سرطان پستان مرکز غربالگری