بیانیه جهاددانشگاهی خراسان شمالی در پی جنایت رژیم صهیونسیتی در بیمارستان غزه

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۰ کد : ۶۳۶۰۴ اخبار ویژه فرهنگی عمومی
جهاددانشگاهی خراسان شمالی در محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در بیمارستان غزه بیانیه صادر کرد.
بیانیه جهاددانشگاهی خراسان شمالی  در پی جنایت رژیم صهیونسیتی در بیمارستان غزه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی متن این بیانیه به این شرح است:
یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا
إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم
بار دیگر، دستان جنایکار رژیم بیمارکش و کودک کش صهیونیست، داغی بزرگ بر قلب مسلمانان و آزادگان جهان بر جای گذاشت و این رژیم خونریز غاصب، ددمنشانه صدها زن و مرد و کودک مظلوم و بی‌دفاع را در بدترین وضعیت ممکن به شهادت رساند.
رژیم غاصب صهیونیستی برای نجات خود دست به کشتار زنان، کودکان و بیماران بی‌دفاع می‌زند اما به گواه تاریخ، ظلم و باطل نابودشدنی است و حق پیروز خواهد شد و جهانیان نابودی و به خاک کشیده شدن رژیم غاصب صهیونیستی را خواهند دید.
این جنایت نشانه آشکار فروپاشی این رژیم غاصب و تحقق وعده قطعی نابودی آن است و انتقام الهی به دست مردم مظلوم فلسطین و همه مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان، به زودی گرفته خواهد شد.
جهاددانشگاهی خراسان شمالی و دانشجویان و دانشگاهیان این نهاد، همصدا با همه مسلمانان و آزادگان جهان، ضمن تسلیت شهادت مظلومانه مردم مسلمان فلسطین، جنایات ددمنشانه رژیم اشغالگر قدس را قویا محکوم می‌نماید.
بی تردید، خون به ناحق ریخته شده مردم، بویژه کودکان و بیماران مظلوم و بی‌پناه غزه، اضمحلال اسرائیل غاصب را در پی خواهد داشت و این غده سرطانی را از صحنه حذف خواهد کرد.
جهاددانشگاهی خراسان شمالی