برگزاری آزمون استخدامی بنیاد مسکن در خراسان‌شمالی توسط جهاددانشگاهی

۰۱ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۹ کد : ۶۲۵۸۸ اخبار ویژه عمومی آموزش
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان‌شمالی از برگزاری آزمون استخدامی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان توسط این نهاد خبر داد.
برگزاری آزمون استخدامی بنیاد مسکن در خراسان‌شمالی توسط جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی، مهسا پرنیان اظهار کرد: سازمان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به منظور تامین نیروی انسانی خود از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اقدام به برپایی آزمون استخدامی کرد.

وی با اشاره به ثبت نام ۲۴۷ داوطلب در استان خراسان‌شمالی، ادامه داد: از این تعداد ۱۹ نفر زن و ۲۲۸ نفر مرد بودند.

وی گفت: دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون استخدامی فراگیر ۱۴۰۲ توسط جهاددانشگاهی در سایت آزمون بارگذاری شده بود و افراد تا ۱۰ مرداد فرصت نام نویسی داشتند.

وی اضافه کرد: آزمون مذکور روز جمعه ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

وی تصریح کرد: داوطلبان تمامی اخبار مربوطه و اطلاعیه‌های پیرامون این موضوع را از سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی کشور به آدرس hrtc.ir پیگیری نمایند.

کلید واژه ها: خراسان شمالی بنیادمسکن آزمون