برگزاری نشست فصل سخن با محوریت نقد و بررسی کتاب خانواده و اخلاق جنسی شهید مطهری در بجنورد

۲۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۱ کد : ۵۹۵۲۷ اخبار ویژه فرهنگی عمومی دانشگاه
نشست فصل سخن با محوریت کتاب خانواده و اخلاق جنسی شهید مطهری به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد خراسان‌شمالی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی کتاب خانواده و اخلاق جنسی شهید مطهری تیرماه سال جاری به همت معاونت فرهنگی این مجموعه در قالب نشستی برای دانشجویان و اعضای واحد مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
حجت الاسلام علی پرهیزگار، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی در این نشست به نقد کتاب شهید مطهری پرداخت.
این برنامه فرهنگی از سلسله نشست‌های نقد و بررسی کتب در قالب چهارمین دوره طرح ملی فصل سخن است.

کلید واژه ها: نشست‌های نقد و بررسی اخلاق جنسی شهید مطهری فصل سخن خراسان‌شمالی