رئیس جهاد دانشگاهی استان خبر داد:

برگزاری دهمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در خراسان‌شمالی

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۳ کد : ۵۷۷۵۰ اخبار ویژه عمومی آموزش
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان‌شمالی گفت: دهمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی توسط جهاد دانشگاهی استان برگزار می‌شود.
برگزاری دهمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در خراسان‌شمالی

به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی مهسا پرنیان اظهار کرد: سازمان اداری و استخدامی کشور با همکاری مرکز آزمون جهاد دانشگاهی دهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور را برگزار می نماید.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان شمالی با اشاره به تامین بخشی از نیروی انسانی دستگاه های اجرایی از طریق این آزمون، عنوان کرد: دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون استخدامی فراگیر ۱۴۰۲ توسط جهاد دانشگاهی در سایت آزمون بارگذاری شده است.

وی با اشاره به ثبت نام ۱۶۴۴ داوطلب در استان خراسان شمالی ادامه داد: از این تعداد ۹۹۴ نفر زن و ۶۵۰ نفر مرد هستند.
پرنیان با بیان اینکه دفترچه آزمون در سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی منتشر شده است، خاطرنشان کرد: داوطلبان با مراجعه به وبگاه مرکز آزمون جهاددانشگاهی نسبت به فرایند ثبت‌نام اقدام نمودند.

وی اضافه کرد: آزمون مذکور روز جمعه، ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود و کارت شرکت در آزمون از روز سه شنبه، ۹ خرداد ماه جهت مشاهده و پرینت بر روی وبگاه مرکز آزمون جهاددانشگاهی قرار گرفته است و داوطلبان تمامی اخبار مربوطه و اطلاعیه های پیرامون این موضوع را از سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی کشور به آدرس hrtc.ir پیگیری نمایند.

کلید واژه ها: خراسان شمالی آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی