انتصاب سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی خراسان شمالی

۲۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۱ کد : ۵۶۰۳۷ اخبار ویژه عمومی آموزش
در حکمی از سوی رییس جهاددانشگاهی خراسان شمالی، سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان منصوب شد.
انتصاب سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، مهسا پرنیان در حکمی جواد آقایی را به عنوان سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان منصوب کرد.
در بخشی از متن حکم آمده است؛
انتقال ارزش های والای اسلامی و مواریث فرهنگی و آموزشی و تخصصی با انجام برنامه های فاخر، افزایش تعامل با نهادها و مراکز آموزشی و آموزش عالی و حضور در مجامع و شوراهای تصمیم گیر و تصمیم ساز به منظور حفظ حقوق و جایگاه واحد، بهینه سازی سیستم ارائه خدمات آموزشی با توسعه خدمات الکترونیکی، افزایش بهره وری با اصلاح سیستم ها و روش ها به منظور مدیریت مطلوب هزینه ها، از جمله اموری است که شایسته است همواره مورد نظر قرار گیرد.
همچنین از فعالیت‌های حسن خوش صفا به عنوان معاون سابق آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی خراسان شمالی تقدیر و تشکر شد.