برگزاری مسابقه پیامکی "رسول رحمت" ویژه مراکز علمی کاربردی کشور

۲۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۵ کد : ۵۴۰۲۶ اخبار ویژه فرهنگی عمومی دانشگاه
مسابقه پیامکی "رسول رحمت" ویژه مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور از سوی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی و مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد به ‌مناسبت عید سعید مبعث برگزار می شود.
برگزاری مسابقه پیامکی "رسول رحمت" ویژه مراکز علمی کاربردی کشور

به گزارش ایسنا، مسابقه پیامکی «رسول رحمت»  ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان مراکز آموزش علمی _ کاربردی برگزار می شود که شرکت کنندگان باید به چهار سوال این مسابقه درخصوص مبعث رسول اکرم پاسخ دهند.
منبع این مسابقه خطبه‌های ۱، ۳۳، ۹۶ و ۹۵ نهج‌البلاغه و فرصت شرکت در مسابقه ساعت ۲۴ روزچهارشنبه ۳ اسفند ماه ۱۴۰۱ عنوان شده است.
آشنایی با ارزش‌ها و آموزه‌های مبعث رسوال اکرم(ص) و بازخوانی رهنمودهای نهج البلاغه در این زمینه از اهداف برگزاری این مسابقه ذکر شده است.
به برگزیدگان این مسابقه هدایا به همراه لوح تقدیر اهدا خواهد شد.
علاقه‌مندان جهت اطلاع از سوالات این مسابقه می توانند به سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد به نشانی https://bojnourd.iastjd.ac.ir مراجعه و جواب صحیح را در قالب یک عدد چهاررقمی از سمت چپ به شماره  09366049198 در پیام رسان ایتا یا با پیامک به شماره 100001377 به همراه نام‌ و نام‌خانوادگی وعنوان مرکز علمی‌کاربردی ارسال نمایند.

کلید واژه ها: مسابقه مبعث علمی کاربردی جهاددانشگاهی