/جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوری نخبگان ایران/

پیگیری برای انتقال دانش فنی جهاددانشگاهی به خراسان شمالی

۰۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۲ کد : ۴۷۰۴۵ اخبار ویژه فرهنگی عمومی دانشگاه پژوهش آموزش
تعداد بازدید:۳۴۲
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان شمالی گفت: جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف علمی و پژوهشی و فعالیت های دانش بنیان، بنیه ای غنی دارد و انتقال این ظرفیت ها به استان برای بهره مندی مردم پیگیری می شود.
پیگیری برای انتقال دانش فنی جهاددانشگاهی به خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، مهسا پرنیان با گرامیداشت 16 مردادماه، سالروز تشکیل جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد انقلابی است که همواره تلاش کرده است اقداماتی را به ثبت برساند که در عرصه ملی و بین المللی منشا اثر باشد و مردم از آثار و برکات این دستاوردها بهره مند شوند.
وی افزود: در هر یک از زمینه های فعالیت این نهاد از جمله فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، اشتغال و ... می توان به ساختارهای تخصصی ای اشاره کرد که هر یک تبدیل به یک برند ملی و بین المللی شده اند که خبرگزاری های ایسنا و ایکنا، پژوهشگاه رویان و سایر ساختارها و دستاوردهای موثر از آن جمله هستند.
وی ادامه داد: در استان خراسان شمالی نیز تلاش می شود با توجه به مزیت های نسبی منطقه و نیازهای استان، ظرفیت های ملی جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف به کار گرفته شود و خدمات در استان تسری یابد.
پرنیان تاکید کرد: پژوهشکده‌ی سرطان معتمد جهاددانشگاهی از جمله این ظرفیت هاست که فعالیت‌های این پژوهشکده در حوزه‌های پژوهش و فناوری زبانزد است و همچنین اقدامات درمان و پیشگیری خوبی در این مرکز انجام‌شده که تاکنون تعداد بسیاری از مبتلایان در سراسر کشور را پوشش داده است و امکان توسعه‌ ارایه خدمات تخصصی و درمانی در سطح ملی وجود دارد.
وی افزود: با توجه به وضعیت استان خراسان شمالی از نظر ابتلا به سرطان پستان، پیگیری های نمایندگان مجلس، استاندار خراسان شمالی، مسئولان استانی و مسئولان جهاددانشگاهی،  تخصیص 10 میلیارد تومان اعتبار برای راه اندازی مرکز پیشگیری و غربالگری سرطان پستان در خراسان شمالی، مصوب شد که امیدواریم با تخصیص این اعتبار راه اندازی این پروژه در استان آغاز شود و با حمایتهای استانی و ملی و تخصیص اعتبارات تکمیلی به بهره برداری برسد.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به قابلیت‌های خراسان شمالی در زمینه دام سبک و اجرای طرح اصلاح نژاد دام در این استان، به پشتوانه پژوهشگاه زیست فناوری رویان اصفهان، تاسیس مرکز توسعه فناوری‌های نوین اصلاح به‌نژادی دام سبک شمال شرق کشور در دست پیگیری است.
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان شمالی افزود: این استان ظرفیت پیشران بودن در حوزه کشاورزی و دامپروری را دارد، حدود نیمی از جمعیت استان را روستائیان تشکیل می دهند و این نشان می دهد که باید برنامه ریزی درستی برای این حوزه انجام شود تا شاهد مهاجرت معکوس مردم از شهرها به روستاها باشیم.
پرنیان افزود: با توجه به  قابلیت این استان در زمینه گیاهان دارویی، اجرای طرح کشت و فراوری گیاهان دارویی و تولید داروهای گیاهی در استان نیز از ماموریتهای این واحد است که دانش فنی و تخصص لازم در حوزه کشت و فراوری گیاهان دارویی، در جهاددانشگاهی وجود دارد.
وی گفت: امید است با حمایت های استانی برای تکمیل زنجیره زنجیره ارزش گیاهان دارویی و اصلاح نژاد دام شاهد افزایش بهره وری  و اثرات مثبت آن در اقتصاد روستاییان خواهیم بود.
وی افزود: امیدواریم در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با نام "تولید، دانش بنیان  و اشتغال آفرین" نامیده شده، جهاددانشگاهی با حمایت مسئولان استانی و ملی بتواند گام های موثری در این زمینه  بردارد.
انتهای پیام


نظر شما :