سردبیر ایسنای خراسان شمالی منصوب شد

۰۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۵ کد : ۳۷۳۳۶ اخبار ویژه فرهنگی عمومی
سردبیر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) خراسان شمالی منصوب شد.
سردبیر ایسنای خراسان شمالی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، طی حکمی از سوی محسن رحمانی، رئیس جهاددانشگاهی استان، سیدپوریا مسلمی عقیلی به مدت دو سال به‌عنوان سردبیر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، خراسان شمالی منصوب شد.
در این حکم آمده است:
جهادگر ارجمند
جناب آقای سیدپوریا مسلمی عقیلی
با سلام و احترام
با استناد به مکاتبه شماره ۱۴۰۰/۷۲/۸۰۴خ د مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۲۵ از سوی مدیرعامل محترم خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) و با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان "سردبیر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) خراسان شمالی" منصوب می شوید.
ضروری است با سازماندهی متفکرانه و هوشمندانه امکانات و منابع در اختیار به همراه برنامه ریزی اصولی و هدفمند به انجام وظایفی که به عهده گرفته اید مجدانه کوشش نمایید.
امید است با اتکال به خداوند متعال، همفکری و تعامل مثبت و سازنده با همکاران منطقه خراسان شمالی و دفتر مرکزی ایسنا، بیش از گذشته شاهد توسعه روزافزون فعالیت‌های ایسنای خراسان شمالی در جهت اطلاع‌رسانی خوب، مفید و امیدبخش در استان، باشیم.
توفیق روزافزون جنابعالی را در انجام وظایف خطیری که بر عهده دارید از درگاه خداوند متعال مسالت می نماید.
محسن رحمانی
رئیس جهاددانشگاهی خراسان شمالی
بنا به این گزارش پیش از این اعظم قهرمانی، مسئولیت سردبیری ایسنای خراسان شمالی را بر عهده داشت.