ارسال ۳۲ اثر به رویداد ایده‌پردازی بازی و اسباب‌بازی مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی خراسان شمالی

۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۶ کد : ۳۵۸۴۶ اخبار ویژه فرهنگی عمومی دانشگاه پژوهش آموزش
مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی بجنورد از ارسال ۳۲ اثر به رویداد ایده‌پردازی بازی و اسباب‌بازی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، جواد آقایی در این خصوص اظهار کرد: برای رویداد ایده‌پردازی بازی و اسباب‌بازی در محورهای بازی و اسباب بازی‌های تیمی، بازی و اسباب‌بازی‌های فکری، آموزشی و مهارتی، بازی و اسباب‌بازی با رویکرد آموزش مفاهیم شهروندی و بازی و اسباب‌بازی‌های سنتی، بومی و محلی، بازی و اسباب‌بازی با مفاهیم دینی و زیارتی، بازی و اسباب‌بازی‌های الکترونیکی، بازی و اسباب‌بازی‌های محیطی- اجتماعی و بازی و اسباب‌بازی با مفاهیم دفاع مقدس فراخوان داده شد.
وی با اینکه مهلت ثبت‌نام در این رویداد تا ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ بود جوایز این مسابقات را شامل نفر اول ۵۰ میلیون ریال، نفر دوم  ۳۰ میلیون ریال  و نفر سوم ۱۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: ایده‌های برتر در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی بجنورد پذیرش و از حمایت‌های مالی و غیرمالی مرکز و پارک علم و فناوری استان نیز برخوردار خواهند شد.
وی داوران این مسابقه را  سیدمصطفی مرتضوی، مدیر مرکز نوآوری صنایع خلاق خراسان شمالی، ویدا ملکی، رئیس سابق دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی و کارشناس حوزه تعلیم و تربیت، صادق جبلی، تهیه کننده و طراح بازی، موسس و مدیرعامل طراحان سفید، حامد تامّلی، عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان اسباب‌بازی، پژوهشگر، طراح و تولیدکننده اسباب‌بازی با برند «بازی دوست» و جواد آقایی، مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی بجنورد ذکر کرد.
آقایی زمان برگزاری این رویداد را ۲۴ لغایت ۲۶ شهریورماه 1400 ذکر کرد و افزود: در قالب این رویداد دو کارگاه «تفکر طراحی» و «تفکر واگرا» و یک پنل تخصصی برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان به بهره‌مندی از برنامه‌های رویداد ایده‌پردازی بازی و اسباب‌بازی می‌توانند با مراجعه با درگاه http://amjad.jde.ir/khs   و وارد کردن نام و نام خانوادگی و رمز عبور ۱۲۳۴۵۶ و انتخاب عنوان برنامه در آن شرکت کنند.
پارک علم و فناوری خراسان شمالی، شرکت شهرک های صنعتی استان، سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان، مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بجنورد، بنیاد نخبگان، بانک تجارت، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، آموزش و پرورش خراسان شمالی، شهرداری بجنورد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان،  معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان، اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان و دفتر تسهیگری و توسعه محلی از مشارکت کنندگان برگزاری این رویداد هستند.