برگزاری مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب«شناخت دره سیلیکون» در خراسان شمالی

۰۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۴ کد : ۲۳۰۶۹ فرهنگی عمومی
مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب «شناخت دره سیلیکون» در خراسان شمالی برگزار می‌شود.
برگزاری مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب«شناخت دره سیلیکون» در خراسان شمالی

به گزارش ایسنا، مسابقه کتابخوانی با محوریت شناخت دره سیلیکون، از سوی بنیاد نخبگان خراسان شمالی و با همکاری سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان، دانشگاه بجنورد و پارک علم و فناوری برگزار می‌شود.
کتاب "شناخت دره سیلیکون" نوشته یحیی تابش، محمد مروتی و محمد اکبرپور، منبع این مسابقه کتابخوانی است.
شرکت برای تمامی گروه‌ها آزاد و زمان برگزاری مسابقه نیز یکشنبه 20 مهر از ساعت 9 صبح الی 9 شب است.
به سه نفر از برگزیدگان این مسابقه، یک کارت هدیه یک میلیون ریالی اهدا خواهد شد.
دره سلیکون یا silicon valley نام منطقه‌ای در جنوب سانفرانسیسکو ایالات متحده آمریکا است. این منطقه میعادگاه تمام نام‌های بزرگ و پیشرو حوزه فناوری اطلاعات بوده و تمام شرکت‌های بزرگ فعال در این زمینه، در این منطقه دارای دفاتر مرکزی بزرگ و مجلل هستند. گردآورندگان این کتاب ضمن معرفی دره سیلیکون، با مدیران برخی از شرکت‌های بزرگ که بعضا ایرانی هستند مصاحبه انجام داده‌اند.
این کتاب مرجع بسیار ارزنده و تاثیرگذار برای ارائه روش و رویکرد به شرکت‌ها و افراد حوزه فناوری اطلاعات جهت تعیین نقشه راه و تبیین راه‌های موفقیت است.